Masiver c/o 657
Fredensborgveien 24D
N-0177 Oslo

Eirik Mossefinn
+47 980 74 735

Simon Strōm
+47 404 98 924

Visdom fra verdens mest romantiske by i verdens mest promiskuøse land.

Visdom fra verdens mest romantiske by i verdens mest promiskuøse land.

Giorgio (30): When you live in a latin country, you don’t choose to be in a relationship. You just find yourself in one.

Sint og singel tar jeg bilder av meg selv med rottemobilen som erstatter min iphone foran en unødvendig stor katedral i Firenze. Mamma har bestilt feriebilder. 30 varmegrader og kjærlighet i luften gjør dagen uutholdelig. Den snassy toppen min, designet for å representere mine latinske aner på en måte som fenger det motsatte kjønn, har fått store svetteringer under armene. Det er greit. Her er det ingen å imponere, fordi her, i kjærlighetens by, beveger alle seg rundt i par. Arm i arm med deres utkårede skriker de “fakk deg a!”.

Davide (27): Kissing is not kissing. It’s not a real cheat. For some people it’s just a way to say hi. More a sign of affection than a cheating thing.

I sommer brøt det jeg hadde av teknologi og kjærlighetsforhold sammen samtidig. Jeg hadde tenkt at det var en god idé å mase meg til et internship i et stort reklamebyrå i Italia. At det ville se cushy ut på CVen når jeg skulle søke praksis på vinteren her hjemme i Norge igjen. (Folk ga forresten 1000% faen, de vil bare vite at du er sosialt oppegående så fredagspils ikke blir en klein affære).

Jeg tenkte ikke at jeg kom til å bruke de første ukene jeg var der med telefon på øret og vepsebol i halsen. Tiden min i Italia ble stygget til av daglige diskusjoner over hvorvidt jeg skulle gi pikken til min lover et carte blanche mens jeg var borte. Etter en lang dag på byrået med å prøve å forstå + engasjere meg for biler, kom jeg hjem til en tom leilighet. Resten av ettermiddagen ble så tilbragt på telefon med tidligere love of my life i en evig drakamp over hva som var/ikke var innafor.

Jeg begynte å hate Italia for hver dag som ble fylt med uling, hulking, snørr og raserianfall a la yndlings-tv-sjanger Telenovela.

Marcella (21): I always need something. For excitement. Just for fun. I like the sex.

Iphonen gikk i stykker etter en særdeles høylytt diskusjon. Noen mennesker kan knuse glass med stemmen sin. Jeg knuser mobiler. Hvorfor skulle jeg som er så søt og smart og ambisiøs måtte bruke en halvtime hver dag for å holde styr på bikkja mi? Det var latterlig. Så jeg satte endelig en strek i “”forholdet”” og slapp bikkja fri til å markere seg.

Giuseppe (24): It’s like legal drug. When I stop dating people, I start taking lots of drugs. Because it’s boring.

Jeg var i lidenskapens land, i kjærlighetens by, så jeg forhørte meg med noen italienere: hva var deres syn på utroskap? Om ikke hjernen min var marinert i Disneys sukkersøte og monogame fremstillinger av kjærlighetsforhold, ville jeg fortsatt hatt et forhold (ish)?

Paulina (26): Like I cheat, my boyfriend cheat. We both know we cheat, but it’s ok as long as we don’t know who we cheat with. As long as we don’t talk about it, you know.

Det vil se ut til at svaret er ja, og at italiensk sangre caliente strømmer gjennom årene til (egentlig alle) min(e) ex-lover(s).

Jeg finner dog en ny kjærlighet i Firenze: gelato. Jeg vurderer en kveld å kline med min Airbnb-vert Andrea kun fordi han heter det samme som meg, men lar vær da det er vanskelig å forestille seg at han smaker bedre enn en stragiatella og fragola i kjeks.

"Barceloca"

"Barceloca"

I en tynn tråd – Dagen jeg glemte noe inni meg.

I en tynn tråd – Dagen jeg glemte noe inni meg.